's-Hertogenbosch

sietske@mammalegal.nl

24/7

06 - 444 808 67


Houdt van bloggen over ondernemen, gezin en vrije tijd

Mamma Legal legt tijdens het schrijven van haar blogs verbanden met haar familierechtpraktijk, haar docentschap en haar gezinsleven.


De relatie tussen Max Verstappen, Kabouterhockey en de Zomer

Hoeveel rondes rijdt Max aankomende zondag?   

Max VerstappenHet begon vanochtend, de jongens waren veel te vroeg wakker... Mamma, Max Verstappen is tweede bij de vrije training. Goed hè?

Het begint weer schiet het door mijn hoofd. Mijn man en de jongens (inclusief onze 4 jarige) volgen de Formule 1. En het race seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat naast de sportclubs, de uitwedstrijden, de logeerpartijtjes,  verjaardagfeestjes, het steeds moeilijker in te plannen familie- en vriendenbezoek ook het uitzendschema van de formule 1 nu onze weekenden gaat bepalen.

Voor wie het wil weten… hier komt het raceschema voor dit weekend:

Vrijdag 23-03 om 02:00u

eerste vrije training – deze training is mijn gezin bespaard gebleven

Vrijdag 23-03 06:00u

tweede vrije training – mijn wekker (de kinderen hadden het op het nieuws gehoord en waren stiekem naar beneden gegaan)

Vrijdag 23-03 22:30u

Formule 1 Café

Zaterdag 24-03 04:00u

3de vrije training - zit gelukkig niet in ons zenderpakket

Zaterdag 24-03 0:700u

Kwalificatie - Dan zitten mijn man en mijn oudste voor de buis

Zondag 25-03 07:00u

"De race – dan staat – bij de start - ons huis op zijn kop."

Regels bestaan dan een aantal minutenlang niet meer. De kinderen staan te springen op de bank, vette vingers gaan over het lcd-scherm om MAX voor iedereen helder in beeld te houden en er wordt luidkeels commentaar gegeven op alles wat iedereen ziet, en dat is een heleboel. Ik vraag mij af of dit bij andere gezinnen ook zo gaat en wanneer ik voor de eerste keer de vraag ga krijgen om het uitzendschema van de formule 1 te gaan opnemen in een tijdelijke omgangsregeling. Het zou mij niets verbazen. Kinderen zijn helaas niet altijd het uitgangspunt voor afspraken die ouders maken ten behoeve van hun kinderen.

Maar naast dat ik van mijn zondag wil genieten, ben ik ook nog coach van een kabouterteam van de hockey. Om 8:50 uur moet ik met mijn eigen kabouter op het hockeyveld staan. Dat mijn eigen kabouter niet mee wil omdat Max nog rijdt voor de punten is tot daaraan toe, maar dat Maxmania ook maakt dat een groot aantal andere kabouters te laat gaan komen, maakt het opgeven van de vrije zondagochtend nog net even moeilijker. Overigens ben ik dat al snel weer vergeten als ik om 10:00u de blije gezichtjes zie van de jongetjes die lekker hebben gehockeyd en nog een partijtje willen spelen met hun coaches. De race zijn zij alweer vergeten. Na een glaasje limonade met het team begint ook mijn zondag, er ligt nog een hele vrije dag voor mij! En het is lekker lang licht die avond, want de zomertijd gaat dit weekend in. Zomertijd!? Oh nee nog een uur korter slapen. 

Voor wie wil weten waar alles wordt uitgezonden? De informatie is te vinden op https://www.ziggo.nl/entertainment/sport/formule-1/f1-grand-prix-australie

  Biografie

  Wie ben ik?


  Getrouwd en moeder van 4 kinderen
  Partner bij Snikkenburg Verbraak Advocaten
  Specialist in familie- & erfrecht
  Advocaat & Mediator
  Overlegscheidingsadvocaat
  Voorzitter van de ouderraad van Het Rodenborch College

  1977

  Mijn start

  geboorte


  Geboren en getogen in het mooie Oisterwijk. De Parel van Brabant

  1981-1996

  School

  Een heerlijke tijd


  Op de basisschool de zwaluw was het altijd fijn. Daarna het VWO op het Maurick College in Vught.

  1996-2000

  Universiteit Maastricht

  Rechten


  Een geweldig studentenleven in Maastricht. 

  2000

  Liefde, werk & reizen

  vrijheid


  Na het afstuderen en mijn eerste baan bij Bogaerts en Groenen vond ik mijn favoriete levensstijl. Oude Auto's, reizen en wonen in Amsterdam

  2016

  Passie voor werk, gezin en vrije tijd

  een goede balans


  Na bij verschillende kantoren gewerkt te hebben, ben ik voor mijzelf gaan werken als ondernemer. #Zelfregie

  2018

  Mijn droom

  svadvocaten


  Joan en Sietske

  Ons mooie kantoor is een feit.

  Contact

  Heb je vragen aan Mamma Legal? Neem gerust contact op!

  sietske[at]mammalegal.nl

  Over Mij

  Mamma Legel publiceert blogs over alledaagse dingen. Soms geeft ze advies of een lezing. Daarnaast schrijft ze een vaste column voor Feem

  Mamma Legal
  Keizersmantelstraat 4, Rosmalen
  06 - 444 808 67

  Nieuwtjes

  De website is vernieuwd, geef mij een seintje als iets niet goed werkt!


  Regelmatig verschijnen er columns van mij op Feem.

  Imprint | Disclaimer

  Imprint

  Sietske blogt erop los onder de naam Mamma Legal. Sietske gebruikt mammalegal.nl omdat dit platform beter aansluit bij haar blogs, dan de reguliere social media..

  Disclaimer

  Deze disclaimer is van toepassing op de website www.mammalegal.nl

  Informatie op deze website

  We proberen de informatie op deze website actueel te houden. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig of verouderd is.

  De informatie op deze website verstrekken wij zonder enige garantie of waarborg. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

  Intellectueel Eigendomsrecht

  Op alle content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. Mamma Legal is rechthebbende van deze content, althans wij hebben een rechtsgeldige licentie voor het gebruik van deze content.

  De content op deze website mag zonder onze toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat.

  Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld.

  Voor enig ander gebruik graag vooraf contact opnemen. 

  Derden

  Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud die door derden op deze website is geplaatst, waaronder gastblogs en reacties onder blogposts en nieuwsberichten of recensies.

  Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink naar verwezen wordt, noch zijn wij aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die wij op deze website tonen.

  Links naar derden houden niet in elk geval een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Wij zijn niet aansprakelijk voor gebroken links of enig gevolg van het volgen van de link. Inhoud op websites van derden kan immers veranderen zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn. 

  Notice and take down

  Treft u onrechtmatige content op onze website aan, dan vragen wij u vriendelijk dit aan ons te melden, zodat wij deze van de website kunnen verwijderen. U kunt een melding maken door ons te e-mailen met de volgende gegevens:

  • URL waar u de onrechtmatige content heeft aangetroffen
  • Korte omschrijving van de onrechtmatige content
  • Onderbouwing waarom de content volgens u onrechtmatig is en indien het om een inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht gaat, wie de rechthebbende is
  • Uw naam en contactgegevens

  Indien de content evident onrechtmatig is zullen wij deze binnen 48 uur na uw melding verwijderen. Indien wij niet met enige zekerheid kunnen vaststellen dat de content onrechtmatig is, zullen wij hier onderzoek naar doen en u daarvan op de hoogte stellen. Mogelijk nemen wij contact met u op voor meer informatie.

  Wijzigingen

  De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elk moment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving daarvan. Wij garanderen niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

  beheer